Ons netwerk

De plantenseries die door Edens Plants & Creations zijn ontwikkeld worden via partnerbedrijven vermeerderd en vermarkt. Ons volledige sortiment is kwekersrechtelijk beschermd en is enkel beschikbaar middels aankoop van jongplanten.

Bent u kweker en heeft u interesse in het kweken van onze producten? Maak dan een keuze uit één van onze partnerbedrijven die onderstaand zijn weergegeven.

Europlant Canders - Duitsland

Europlant Canders GmbH in Straelen (DE) is een bedrijf waar Edens Plants & Creations inmiddels al meer dan 30 jaar intensief mee samenwerkt. Samen met dit bedrijf zijn de eerste Calluna vulgaris variëteiten onder de naam Beauty Ladies® op de markt gebracht. In de loop der jaren is het portfolio sterk uitgebreid en zijn naast Calluna ook Erica en Daboecia aan de lijn toegevoegd. Onder de naam Beauty Seasons® zal het jaar-rond heidesortiment sterk uitgebreid worden.
Europlant Canders

Jongplanten netwerk - Duitsland

Vanuit Europlant Canders leveren zes gespecialiseerde stekbedrijven hoge kwaliteit jongplanten aan meer dan 100 Beauty Ladies® kwekers.

Piotr Krzyzyński - Polen

In 2013 zijn we een partnerschap aangegaan met een Pools bedrijf genaamd Piotr Kryzinksi. Vanaf 2013 zijn zij vertegenwoordiger van onze Calluna Beauty Ladies voor Edens Plants & Creations in Polen. Sindsdien houden zij zich uitsluitend bezig met de productie en verkoop van jongplanten en eindproducten voor de Oost-Europese markt.
Piotr Krzyzyński

Aflora - Duitsland

Sinds 2018 werken wij samen met firma Aflora (Duitsland). Samen met dit familie-bedrijf worden jaarlijkse vele Hebe kandidaten getest in diverse potmaten en in productie gebracht onder de handelsnaam Hebe All Blooms®.
Aflora - Duitsland

Qualitree - Canada

Al meer dan 20 jaar werken wij samen met Qualitree Propagators in British Columbia (Canada). Als kweker en stekbedrijf voorziet Qualitree in de productie van Calluna plugs en eindproducten voor zowel de Canadese als de Noord-Amerikaanse markt.
Qualitree